Sport massage

Sportmassage is bedoeld om vermoeidheidsverschijnselen, die het directe gevolg zijn van lichamelijke inspanning te verlichten en de soepelheid in de spieren terug te brengen.


Omdat sommige activiteiten in ons dagelijks leven vaak dezelfde invloed op ons lichaam hebben als sporten, is deze vorm van massage ook voor niet sporters zinvol. De afvalstoffen die zich in de spieren hebben opgehoopt, veroorzaken pijn of kramp.


Door de spieren intensief te masseren, wordt de stofwisseling positief beïnvloed en herstellen je spieren sneller. Daarbij zorgt een verwarmde massageolie ervoor dat de verkrampte spieren zich ontspannen.

 

Tantra massage


   “Verander je ideeën dan gaat er een wereld voor je open"

 

Een Tantra massage is een intieme ontspanningsmassage waarbij het hele lichaam wordt gemasseerd. Door deze massage krijg je meer contact met je lichaam en kom je dichter bij je gevoelens. Ook je erogene zones worden op een tedere en een bijzondere wijze aangeraakt waardoor er seksuele energie wordt opgewekt.


Bij een Tantra massage is het bereiken van een seksueel hoogtepunt niet het belangrijkste, al mag dat als het zich spontaan aandient. Tijdens deze massage ligt de nadruk op de kwaliteit van het aanraken : zorgzaam, respectvol en vooral met heel veel liefde. Essentieel is dat diegene die gemasseerd wordt de ruimte krijgt om zichzelf "totaal" te ervaren.

 

Ik begin met de rug, de benen en de billen. De chakra's worden geactiveerd en een eerste begin naar verbinding wordt gemaakt. Daarna komen aan de beurt de borst, dijen en geslachtsorganen. Deze worden met taoïstische strokes gemasseerd.

 

Misschien onbekende technieken worden gebruikt die in de tantra en in het taoïsme heel normaal zijn.
Hierdoor geraakt lichaam (Shakti) en geest (Shiva) in staat van opwinding en worden beide subenergieën met elkaar samengesmolten. Hierdoor ontstaat er Prana en dat is het uiteindelijke doel van deze massage. Prana is onze levensenergie. Door vervolgens deze Prana energie over het gehele lichaam te verdelen, voeden we het lichaam met nieuwe levensenergie en voelen ons krachtiger, puurder en zuiverder.

 

Na de massage is de gelegenheid om nog even te blijven liggen om bij te komen van alle ervaringen.
Massage kan allerlei emoties oproepen. Sommige  mensen schrikken ervan en twijfelen of dat wel goed is, of ze hun grenzen wel goed hebben bewaakt. Alle emoties mogen er zijn en schroom niet om er iets van te delen als je daar behoefte aan hebt. Bij een volgende massage heb je dan duidelijk wat je wel en niet wil in de sessie.

 

Ontspanning massage


Masseren kan op veel manieren en je hele lichaam komt ervoor in aanmerking. Lichamelijk zorgt een massage voor het loskomen van verkrampte spieren, het afvoeren van afvalstoffen en de stimulans van de bloedsomloop waardoor je huid mooier en gezonder wordt. Geestelijk kan een massage zorgen voor vermindering van druk en stress, omdat je je meer bewust wordt van je lichaam.

 

Deze massage heeft heel veel weg van een sportmassage, maar is veel milder.

 

Veel mensen klagen over moeheid en stress, of zijn te zwaar belast. Als de bloedsomloop dan niet goed is voelt iemand zich gauw moe.
Voor veel mensen is om 4 uur de dag om. Dat is een teken dat het lichaam te weinig zuurstof en een slechte bloed doorstroming ervaart.


Deze massage voelt erg prettig aan en geeft altijd een goed resultaat. Vooral voor mensen met een nerveus karakter geeft deze massage een ontspannende werking.

 

Bijzonderheden bij een ontspanningsmassage.


Bij een ontspanningsmassage wordt alleen de rugzijde van het lichaam gemasseerd.

 

 

 

Prijzen


Sportmassage 25 minuten  € 30

Sportmassage 50 minuten  € 50
Ontspanningsmassage         € 50
Tantra massage +/-  1 uur    € 55

 

Voor de sessies Tantra- en ontspanning massage kan ook
1 ½  uur worden geboekt, kosten € 75

 

Houders van een vaste klantenkaart altijd 10% korting!!